Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş Maçları ATV ve A Spor’da

04.05.2024 - 23:33

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş Maçları ATV ve A Spor’da

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçları ATV ve A Spor’da. Salı ve Çarşamba günü oynanacak rövanş maçlarını, ATV ve A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz. Karşılaşmaların ardından finalistler belli olacak ve Mayıs ayında oynanacak final karşılaşması da bu ekranlardan naklen yayınlanacak. 

Ziraat Türkiye Kupası’nda finalistler belli oluyor. Salı ve Çarşamba günü oynanacak iki maçla finalin adı konuluyor. Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçları, ATV ve A Spor ekranlarından naklen yayınlanıyor. 

Geçtiğimiz hafta oynanan Ankaragücü-Beşiktaş ve Trabzonspor-Karagümrük maçlarını olduğu gibi rövanş mücadelelerini de ATV ve A Spor’dan izleyebilirsiniz.

Kanalların yayın akışını açıklamasıyla “Beşiktaş-Ankaragücü kupa maçı hangi kanalda? Beşiktaş-Ankaragücü kupa maçı ATV’de mi? Karagümrük-Trabzonspor maçı hangi kanalda? Karagümrük-Trabzonspor A Spor’da mı?” soruları yanıt buldu.

İlk Finalist Salı Günü Belli Oluyor

Bu sezonu kupa ile tamamlamak isteyen Beşiktaş, yarı final rövanş maçında Ankaragücü’nü konuk ediyor.

İlk maçta deplasmanda beklentilerin altında kalan bir oyun ortaya koymasına rağmen 0-0 ile sahadan ayrılan Beşiktaş, iç sahada hata yapmayarak adını finale yazdırma hesapları yapıyor. Ankaragücü ise kupa geleneğini devam ettirerek İstanbul’da sürpriz yapmayı hedefliyor.

Beşiktaş ile Ankaragücü arasındaki Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı, Salı 20.30’da sadece ATV’de.


Trabzonspor Avantajını Koruma Peşinde

Kupanın diğer ayağında Trabzonspor ile Fatih Karagümrük karşı karşıya geliyor. İki hafta önce Trabzon’da karşılaşan iki ekibin bu mücadelesi 3-2 sona ermiş ve rövanş öncesinde Trabzonspor avantajı kapmıştı.

Bu sezonu kupa ile tamamlamak için İstanbul’da hata yapmak istemeyen Trabzonspor ile ligde kalmayı hedefleyen ve aynı zamanda da kupada final isteyen Fatih Karagümrük İstanbul’da kozlarını paylaşıyor. Fatih Karagümrük-Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçını, Çarşamba 20.30’dan itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.