BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Rizespor-Trabzonspor 18 Mart BEIN LİNK

18.03.2022 - 13:47

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Rizespor-Trabzonspor 18 Mart BEIN LİNK

Süper Lig’de rekorlarla dolu bir sezonu geride bırakmak üzere olan Trabzonspor, artık şampiyonluk için gün sayıyor. Uzun yıllar boyunca hafızalardan silinmeyecek bir performans gösteren bordo mavili ekip, bu hafta Karadeniz derbisinde Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaşacak. Çaykur Didi Stadyumu’nun ev sahipliği yapacağı karşılaşmaya ilişkin gerçekleştirilen trend aramaları şu şekilde sıralayabiliriz: Rizespor Trabzonspor maçı canlı izle, Rizespor Trabzonspor canlı maç izle, Rizespor Trabzonspor maç izle, Rize Trabzon bedava maç canlı izle, Rize TS izle, Bein Link, Türkiye Süper Ligi şifresiz, Bein Sports canlı izle, Rizespor Trabzonspor maçı şifresiz izle, ücretsiz maç linkleri, bedava maç izle, Trabzonspor online izle. Takımların güncel form durumları ve canlı yayın detaylarını merak ediyorsanız, tam olarak doğru adrestesiniz!

ÇAYKUR RİZESPOR TRABZONSPOR CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Trabzonspor'un Rizespor Maçı İçin Hazırladığı Maç Görseli

Çaykur Rizespor-Trabzonspor Maçı Canlı Yayın Linki

Çaykur Rizespor Trabzonspor İzleme Linki Yarışı çok önde ve rakipsiz şekilde götüren Trabzonspor, puan rekorunu kırmak adına maçlara oldukça motive bir şekilde çıkıyor. Trabzonspor’un Çaykur Rizespor ile yapacağı derbi karşılaşması, beIN Sports HD 1 kanalından futbol severler ile buluşacak.

Çaykur Rizespor-Trabzonspor Maçı Canlı Takip

Spor Toto Süper Lig’de haftanın aynı zamanda açılış maçı olarak da öne çıkan Rizespor Trabzonspor karşılaşmasını izleme fırsatı bulamayanlar, yayıncı kuruluş Bein Sports’un resmi sitesindeki “Maç Merkezi” isimli bölümden faydalanabilir.

ÇAYKUR RİZESPOR TRABZONSPOR MAÇI CANLI TAKİP

ÇAYKUR RİZESPOR TRABZONSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Trabzonspor Rehavete Kapılmıyor

Abdullah Avcı Trabzonspor İdmanında

Tarihe geçecek bir sezon geçiren Trabzonspor, en zorlu maçlarda dahi puan kaybetmiyor. Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de sadece tek bir yenilgi alan Karadeniz temsilcisi, deyim yerindeyse her maça final motivasyonu ile çıkıyor. Bordo mavililer Fenerbahçe ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıktan sonra iç sahada Göztepe’yi 4-2 ile geçti. Kendi sahasında hem Kayserispor hem de Göztepe’ye karşı geriye düşmesine rağmen, bir şekilde baskı kurarak kazanmayı başardılar. Taraftarından da müthiş bir güç alan ekip, Abdullah Avcı önderliğinde ipi göğüslemeye artık çok yakın. Nwakaeme ve Abdülkadir’in son haftalarda artan form grafiği, maçlara oldukça olumlu şekilde yansıyor. En yakın takipçisine 15 puan fark atan Trabzonspor’da bu maç öncesi Puchacz kart cezalısı. Öte yandan Hugo ve Hamsik’in sakatlık problemleri sürüyor.

Rizespor’un Puan Kaybetme Lüksü Yok

Bülent Korkmaz'ın Trabzonspor Maçıyla İlgili Açıklamaları

Ev sahibi Çaykur Rizespor son derece kötü bir dönemden geçiyor. Artık ligde tutunması mucizelere bağlı olan ekip, mutlak suretle seri galibiyetler almak zorunda. Karşılarında ise şu ana dek sadece tek bir mağlubiyet almış, çok sert bir ekip var. Müsabakanın bir derbi maçı olmasından dolayı tribünlerin dolu olması bekleniyor. Çaykur Rizespor’un Bülent Korkmaz sonrası önemli bir çıkış yakalaması bekleniyordu ancak şu ana dek deneyimli teknik direktör takımına herhangi bir galibiyet kazandıramadı. Üstelik Rizespor maçlarda geriye düştükten sonra oldukça kırılgan bir görüntü sergilemeye başladı. Küme düşme hattının bir basamak üzerinde yer alan Giresunspor ile arasında 12 puanlık fark oluşan ekip, iyi kadrosuna rağmen büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Geçtiğimiz hafta Kasımpaşa’ya karşı direnemediler ve sahadan 3-1 mağlubiyetle ayrıldılar. Takımda Gökhan Gönül’ün sakat olduğu için oynaması beklenmiyor. Ayrıca Baiano kart cezalısı durumunda.

Karadeniz Derbisinde Rakamlar

Trabzonspor'un Rizespor'a Karşı Yenilmezlik Serisine Dair İstatistikleri Açıklayan Görsel

Rizespor ve Trabzonspor rekabeti, ülkemizin en keyifli yerel derbilerinden biri olarak kabul ediliyor. Şu ana dek iki Karadeniz ekibi lig özelinde 41 defa karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Trabzonspor’un 27 galibiyetle öne çıktığını görüyoruz. Geriye kalan 14 maçın 5 tanesinde Rizespor gülerken 9 maç da beraberlikle neticelendi. İki takım arasındaki en farklı galibiyet ise 6-0 ile Trabzonspor’a ait. Öte yandan bordo mavili ekibin tam 15 senedir Rizespor’a kaybetmediğini de hatırlatalım. Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmada lider, kendi sahasında rakibini 2-1 devirmişti.

Çaykur Rizespor Trabzonspor Maçı Muhtemel 11'ler

Rizespor: Gökhan Akkan, Gökhan Gönül, Ponck, Holmen, Cemali, Phiri, Gedson Fernandez, Boyd, Boldrin, Yusuf Sarı, Cisse

Trabzonspor: Erce Kardeşler, Peres, Hüseyin, Ahmetcan, Yusuf, Siopis, Dorukhan, Vişça, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Djaniny