BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Portekiz-Türkiye 24 Mart TRT LİNK

24.03.2022 - 17:30

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Portekiz-Türkiye 24 Mart TRT LİNK

A Milli futbol takımımız, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı final maçında Portekiz ile karşılaşıyor. Türkiye saatiyle 22.45’te başlayacak olan maça, Porto’daki Dragao Stadyumu ev sahipliği yapacak. Maç öncesinde gerçekleştirilen en trend aramaları şu şekilde sıralayabiliriz. Türkiye maçı izle, Portekiz maçı izle, Portekiz Türkiye canlı izle, Portekiz Türkiye canlı maç izle, Portekiz Türkiye maç izle, Portekiz Türkiye bedava maç izle, Portekiz maçı canlı izle, TRT link, Milli maç izle, Milli takım canlı yayın, TRT 1 Link, online maç izle, bedava futbol maçı izle, ücretsiz maç linkleri, Dünya Kupası eleme maçı izle, TRT canlı. Bu önemli maç öncesi tüm detayları ve canlı yayın bilgilerini sizler için bir araya getirdik.

PORTEKİZ TÜRKİYE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Milli Takım Forması Temalı Portekiz Maçı Maç Görseli

Portekiz Türkiye Maçı Canlı Yayın Linki

Portekiz Türkiye İzleme Linki Tüm Türkiye’nin büyük bir heyecanla takip edeceği Portekiz Türkiye karşılaşması, şifresiz bir şekilde izlenebilecek. Zorlu maç, ülkemizde sadece TRT1 ekranlarında olacak.

Portekiz Türkiye Maçı Canlı Takip

Portekiz ile Türkiye arasında oynanacak ve Dünya Kupası yolunda kaderimizi belirleyecek olan maçı bir yandan şifresiz kanaldan izlerken diğer yandan da istatistik takibi yapabilirsiniz. Maç boyunca en güncel istatistik takibi için UEFA’nın resmi sitesinden yararlanabilirsiniz.

Türkiye için Tamam ya da Devam Maçı

Milli Takıma İlk Kez Seçilen Futbolcular

Türkiye 2022 Dünya Kupası’na gitmek için play-off aşamasında iki güçlü rakibi elemek zorunda. Bu rakiplerden birinin Portekiz diğerinin de muhtemelen İtalya olması, inanılmaz bir kura şansızlığı olarak karşımıza çıkıyor. Ay Yıldızlılar yarı finalde Portekiz’i deplasmanda yendiği taktirde İtalya-Kuzey Makedonya maçının galibi ile Türkiye’de karşı karşıya gelecek. Türkiye’nin bu akşam konuğu olan Portekiz, daha önce resmi maçlarda milli takımımıza hiç yenilmedi. En son Şenol Güneş önderliğinde 2002 yılında Dünya Kupası’na katılma başarısı gösteren Türkiye, 20 yıl aradan sonra bu heyecana yeniden dahil olmak istiyor. Kuntz önderliğinde grup aşamasında iyi bir çıkış yakalayan milli takımımız önündeki iki maçı da kazanarak bir mucizeye imza atmak istiyor. Bu sezon Süper Lig’de önemli bir çıkış yakalayan Umut, Doğukan ve Yunus, Portekiz maçı öncesinde ilk defa milli takım kadrosuna davet edildi.

Maç Öncesi Kuntz Ne Söyledi?

Şenol Güneş’in yerine milli takımın başına getirilen Alman teknik direktör, bu kritik maç öncesi Porto şehrinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Rakiplerinin Avrupa’nın en güçlü ekiplerinden biri olduğunu söyleyen Kuntz, sahada Portekiz’den çok asıl kendilerinin ne yaptığının önemli olduğuna vurgu yaptı. Portekiz karşısında sahada hareketli bir futbol oynamak istediklerini belirten Kuntz, özellikle savunma oyuncularının bu maça çok iyi hazırlandığını aktardı. Daha önce Almanya Ümit Milli Takımı hocasıyken Avrupa Şampiyonası’nda Portekiz ile finalde karşılaşan teknik direktör, Merih ve Hakan Çalhanoğlu’ndan da övgü ile söz etti. Kuntz öte yandan bu maç öncesi penaltı konusunda özel bir çalışma yaptırmadığını da belirtti. Maç öncesinde hafif sakatlıkları bulunan Merih ile Serdar takımdan ayrı bir şekilde bireysel antrenman yaptı. Portekiz karşısında Kuntz’un Cengiz, Hakan, Yusuf, Burak ve Kerem gibi oyunculara ilk 11’de yer vermesi bekleniyor.

Portekiz Maçın Favorisi

Portekiz Milli Takımı Sosyal Medya Hesabının Türkiye Maçı İçin Hazırladığı Görsel

Bu akşam Türkiye A Milli Takımı’nın karşılaşacağı Portekiz, son dönemlerde resmi turnuvalarda büyük başarılar elde etti. Euro 2016’nın şampiyonu olan ekip, bu sene elemelerde sürpriz bir şekilde play-off oynamak zorunda kalıyor. Grubunda Sırbistan, İrlanda, Lüksemburg ve Azerbaycan ile mücadele eden ekip son hafta kendi sahasında Sırbistan’a kaybettiği için liderliği beklenmedik bir şekilde kaybetmişti. Gruptaki tek mağlubiyetini Sırbistan karşısında alan takım, bu durumu telefi etmek için birbirinden zorlu iki maç oynamak zorunda. Ronaldo ve arkadaşları Türkiye engelini aştıktan sonra büyük bir olasılıkla İtalya ile finalde kozlarını paylaşmak zorunda kalacak. Türkiye karşısında çok net favori gösterilen Portekiz, sakatlık problemleri ile karşı karşıya. Üst üste gelen sakatlık ve hastalık haberleri kadroyu oluşturan önemli oyuncuların dışarıda kalmasına neden oldu. Teknik direktör Sontos’un açıklamış olduğu aday kadrodan; Dias, Pepe, Semedo ve Neves çıkarıldı. Öte yandan Cancelo ve Sanches cezalı oldukları için milli takımımıza karşı oynayamayacak. Lyon’un kalecisi olan Lopes’in yerine kadroya Premier Lig’de oynayan Jose Sa dahil edildi. İki takım son olarak 2012 yılında bir hazırlık maçında karşı karşıya gelmiş ve o maçı Türkiye 3-1 kazanmayı başarmıştı.

Portekiz Türkiye Maçı Muhtemel 11'ler

Portekiz: Patricio, Danilo, Soarez, Fonte, Mendes, Carvalho, Fernandes, Moutinho, Jota, Bernando, Cristiano Ronaldo
Türkiye: Uğurcan, Merih, Çağlar, Ozan Kabak (Serdar), Zeki, Orkun, Hakan, Berkan, Cengiz, Kerem, Burak