BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Alanyaspor-Galatasaray 15 Nisan Bein LİNK

15.04.2024 - 19:44

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Alanyaspor-Galatasaray 15 Nisan Bein LİNK

Trendyol Spor Toto Süper Lig’de bu akşam saat 20.00’de lider Galatasaray, Antalya deplasmanında Alanyaspor ile karşılaşacak. Oldukça zorlu geçmesi beklenen lig maçından önce trend olan aramalar genel itibarıyla şu şekilde: Galatasaray maçı izle, Alanyaspor maçı izle, Alanyaspor Galatasaray canlı izle, Alanyaspor Galatasaray canlı maç izle, Alanyaspor Galatasaray maç izle, Kasımpaşa Galatasaray bedava maç izle, Galatasaray maçı canlı izle, Bein maçı izle, Süper Lig link. Maça dair en yeni gelişmeleri ve canlı yayın bilgilerini içeriğimizde okuyabilirsiniz.

ALANYASPOR-GALATASARAY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

alanyaspor galatasaray

Alanyaspor-Galatasaray Maçı Canlı Yayın Linki 

Alanyaspor-Galatasaray Maç İzleme Linki Galatasaray ve Alanyaspor arasındaki müsabakaya Kırbıyık Holding Stadyumu ev sahipliği yapıyor. Karşılaşma beIN Sports HD 1 kanalından izleyicilerle buluşacak.

Alanyaspor-Galatasaray Maçı Canlı Takip

Alanyaspor Galatasaray müsabakasına dair canlı istatistikleri takip etmek için GS TV yayınından yararlanmak mümkün.

ALANYASPOR-GALATASARAY MAÇI CANLI TAKİP

ALANYASPOR-GALATASARAY MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray Maç Eksiğiyle İkinci Durumda

 galatasaray eksikler

Haftaya lider girmesine rağmen dün akşam Fenerbahçe’nin galibiyeti sonrası maç eksiğiyle ikinciliğe düşen Galatasaray, hafta başındaki konumuna yeniden ulaşmak istiyor. Bunun için önünde çok ciddi bir rakip bulunuyor. Kalan fikstürde derbi haricinde en zor maç olarak yorumlanan bu deplasman, sarı kırmızılı takım için adeta final niteliğinde. Bu maç öncesinde Okan Buruk ve öğrencilerinin müthiş bir serisinden söz etmek mümkün. 12 haftadır kazanan lider, takipçisi Fenerbahçe’den kaçmaya çalışıyor. Deplasman ekibi aradan sonra oynadığı ilk maçta sahasında Hatayspor’u zorlansa da yenmeyi bildi. Yedek kaleci Günay, kart cezası nedeniyle bu deplasmana götürülmedi.

Geçen Sene Galatasaray 4 Gol Atmıştı

 okan buruk

Galatasaray geçen sezon, güney ekibi Alanyaspor’u 4-1 gibi çok net bir skorla yenmişti. Fakat bu sezon işler bu kadar kolay olmayacak gibi görünüyor. Çünkü karşılarında da Fatih Tekke liderliğinde haftalardır iyi mücadele eden bir ekip olacak. Bu arada ligin ilk yarısında oynanan maçı da Galatasaray, hatırlanacağı üzere yine 4 golle kazanmıştı. Okan Buruk’un öğrencileri son 5 deplasman maçını da kazandı. Daha önce Okan Buruk’un 6 maçlık deplasman galibiyet serisi bulunuyordu. Başarılı hoca, bu maçla beraber aynı rekoru egale etmek istiyor.

Alanyaspor 7 Haftadır Yenilmiyor

 alanyaspor maç afişi

Bu akşam sahasında Galatasaray gibi güçlü bir takımı ağırlayacak olan Alanyaspor, son derece öz güvenli bir konumda. Fatih Tekke önderliğinde çok iyi sonuçlara imzasını atan takım, son 4 maçından da 3 puan çıkardı. Aynı zamanda totalde son 7 haftadır onları yenebilen herhangi bir takım çıkmadı. Şu anda Trendyol Süper Lig’de 42 puanı cebine koyan ev sahibi takım, sezonu ilk 4 içerisinde bitirebilir. Özellikle Beşiktaş’ın ve Trabzonspor’un puan kaybettiği bu haftada kazanmak onlar adına çok önemli olacaktır. Ev sahibi takımda bilhassa Oğuz Aydın’ın performansı dikkat çekici. Takımda bu zorlu maç öncesinde ciddi bir eksik söz konusu değil.