BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Pendikspor 21 Nisan Bein LİNK

21.04.2024 - 18:09

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Pendikspor 21 Nisan Bein LİNK

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’de bu akşam Pendikspor ile Rams Park’ta kozlarını paylaşıyor. Lider Galatasaray’ın mutlak favori çıkacağı maç, saat 19.00’da başlayacak. olan zorlu müsabakayı Ali Şansalan yönetecek. Rams Park’ta oynanacak müsabakadan önce dikkat çeken aramalar şöyle: Galatasaray maçı izle, Pendikspor maçı izle, Galatasaray Pendikspor canlı izle, Galatasaray Pendikspor canlı maç izle, Galatasaray Pendikspor maç izle, Galatasaray Pendikspor lig maçı izle, Bein Spor maçı online izle. Spor Ekranı farkıyla canlı yayın bilgilerini öğrenebilirsiniz.

GALATASARAY-PENDİKSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

galatasaray pendikspor

Galatasaray-Pendikspor Maçı Canlı Yayın Linki

Galatasaray-Pendikspor İzleme Linki Galatasaray ve bir diğer İstanbul ekibi Pendikspor arasındaki lig maçını beIN Sports HD 1 üzerinden izleyebilirsiniz.

Galatasaray-Pendikspor Maçı Canlı Takip

Galatasaray Pendikspor müsabakasına dair istatistikleri canlı takip etmek için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız gerekir.

GALATASARAY- PENDİKSPOR MAÇI CANLI TAKİP

GALATASARAY-PENDİKSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray Alanya’dan 4 Golle Döndü

 alanyaspor galatasaray maçı

Galatasaray, güney ekibi Alanyaspor karşısında çok rahat bir 3 puan aldı. Galatasaray’ın kalan fikstürde en zor maçlarından biri olarak görülen Alanyaspor maçının ilk yarısında gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda ise oyunu hızlı bir şekilde kıran bir Galatasaray vardı. Lidere yakışır bir oyun ortaya koyan Cimbom, 4-0 gibi çok net bir skorla galibiyete uzandı. 32 maçta rakip ağlara 73 gol bırakan Galatasaray, bu süreçte kalesinde sadece 20 gole izin verdi. Fenerbahçe’nin kendisini geçmesine izin vermeyen lider, Pendikspor karşısında da net favori konumunda.

Cimbom’dan Üst Üste Kazanma Rekoru

 okan buruk

Galatasaray eğer Pendikspor karşısında maçı kazanırsa Süper Lig’deki üst üste kazanma rekorunu egale etmiş olacak. Bilindiği üzere bu rekoru yine bizzat Galatasaray geçen sezon kırmıştı. Bu sezon Okan Buruk’un öğrencileri rekoru bir adım öteye taşımak istiyor. Sarı kırmızlı ekip oynadığı on 13 maçından da galibiyetle ayrıldı. Geçen sene 12 ve 25’inci haftalar arasındaki maçların tamamını kazanan liderin serisi 26’ncı haftada bozulmuştu. Bu sezonda ise Galatasaray’ı tek deviren takım Hatayspor oldu.

Pendikspor Sahasında Kaybetti

 ismail üzülmez

İstanbul temsilcisi Pendikspor, kümede kalmak adına yoğun bir mücadele sergiliyor ancak onlar adına bundan sonrası hiç de kolay olmayacak. Son olarak kendi sahalarında Başakşehir takımını konuk eden Pendikspor, sahadan puansız ayrıldı. Bu yenilgi, ateş hattındaki mücadelede Pendikspor’u zor durumda bırakacak gibi görünüyor. Bu akşam Galatasaray deplasmanından en azından 1 puanla ayrılmak isteyeceklerdir. Pendikspor kalesinde bu sezon toplamda 63 gol gördü. Ligin ilk yarısında lidere karşı 2-0’lık bir yenilgi almışlardı.