İtalya-Türkiye Hazırlık Maçı TRT Spor’da

02.06.2024 - 15:50

İtalya-Türkiye Hazırlık Maçı TRT Spor’da

EURO 2024 öncesinde takımlar hazırlık maçlarına başlıyor. İtalya-Türkiye hazırlık maçı TRT Spor’da ekranlara geliyor. Salı günü 22.00’deki İtalya-Türkiye mücadelesini TRT Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

EURO 2024’e sayılı günle kala milli takımlar hazırlık maçlarına çıkıyor. Bu hazırlık maçlarının adresi ise TRT Spor oluyor. İtalya ile Türkiye arasındaki hazırlık maçı, Salı 22.00’den itibaren TRT Spor’da.

TRT Spor’un yayın akışını açıklaması “İtalya-Türkiye hazırlık maçı hangi kanalda? İtalya-Türkiye hazırlık maçı TRT Spor’da mı? İtalya-Türkiye hazırlık maçı ne zaman?” gibi soruların yanıt bulmasını sağladı.

İtalya Euro 2024’ün En Zorlu Grubunda

İtalya, EURO 2024 öncesinde iki hazırlık maçı yapacak. İlk hazırlık maçında Türkiye ile karşılaşacak İtalya, son hazırlık maçına Bosna Hersek önünde çıkacak. İtalya’nın EURO 2024 macerası ise oldukça zorlu.

Arnavutluk maçıyla grup aşamasına girecek İtalya, ardından İspanya ve Hırvatistan ile kozlarını paylaşacak. İtalya’da hedef grupta ilk iki sırayı alarak bir üst tura çıkmak.


Hedefler Büyük

Vincenzo Montella yönetiminde EURO 2024’te boy gösterecek Türkiye’de hedefler büyük. İki hazırlık maçına çıkacak Türkiye, önce İtalya’ya konuk olacak, ardından da Polonya ile son hazırlık maçını oynayacak.

Türkiye EURO 2024’te Gürcistan, Portekiz ve Çekya ile karşılaşacak. Milli takım gruptan çıkarak son 16 turuna adını yazdırmak istiyor. 


İngiltere-Bosna Hersek Hazırlık Maçı TRT Spor'da


EURO 2024’ü ekranlara getirecek TRT, hazırlık maçlarını da yayınlayacak. Türkiye’nin tüm hazırlık maçlarını yayınlayacak TRT’nin farklı takımların maçlarını da ekranlara getireceği duyuruldu.

Pazartesi 21.45’teki İngiltere-Bosna Hersek mücadelesinin adresi TRT Spor oldu. Bu keyifli karşılaşmayı da TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz. Ayrıca kanalın önümüzdeki günlerde farklı hazırlık maçlarını da yayınlaması bekleniyor.

TRT Spor’un yayınlamadığı mücadeleler ise S Sport Plus ekranlarından izleyicilerle buluşacak. EURO 2024 öncesinde takımların son durumunu takip etmek isteyen futbolseverler, S Sport Plus’a üye olabilir.