CANLI MAÇ İZLE Avusturya-Türkiye TRT 1 LİNK 2 Temmuz

02.07.2024 - 21:34

CANLI MAÇ İZLE Avusturya-Türkiye TRT 1 LİNK 2 Temmuz

Euro 2024’te şu ana dek ay yıldızlı formamızı çok iyi bir şekilde temsil eden Türkiye A Milli Futbol Takımı, bu akşam saat 22.00’de Son 16 Turu kapsamında Avusturya ile karşılaşacak. Heyecan dolu maça Almanya’nın Leipzig bölgesi ev sahipliği yapacak. Maçtan önce futbol severlerin öne çıkardıkları aramalar ise şöyle: Türkiye Avusturya canlı maç izle, Türkiye Avusturya TRT 1, Türkiye Avusturya maçı TRT 1 canlı yayın, Canlı TRT 1 izle, Milli maç canlı maç linki, milli maç izle, Türkiye Avusturya izle, TRT 1 izle, TRT 1 Canlı İzle maçı canlı izle, TRT link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Euro 2024 maçı izle, TRT izle. Spor Ekranı kalitesiyle maç öncesindeki gelişmeleri inceleyebilirsiniz.  

AVUSTURYA-TÜRKİYE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

avusturya türkiye

Avusturya-Türkiye Maçı Canlı Yayın Linki 

Avusturya-Türkiye Maç İzleme Linki Milli takımımızın çeyrek finale çıkma mücadelesi bu akşam TRT 1’den şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Avusturya-Türkiye Maçı Canlı Radyo Kanalı             

Euro 2024’te milli takım heyecanı TRT 1’in yanında radyo yayınlarıyla da devam ediyor. Maçı radyoan takip etmek isteyenler, müsabaka saatinde TRT Radyo 1’e yönelebilir. Bazı büyük şehirlerdeki TRT Radyo 1 frekansları ise şöyle:

  • İstanbul - 95.6
  • Ankara - 93.3
  • İzmir - 94.7
  • Bursa - 87.9

AVUSTURYA-TÜRKİYE CANLI DİNLE

Avusturya-Türkiye Maçı Canlı Takip

Avusturya Türkiye maçına özellikle gurbetçilerin ilgisi müthiş. Karşılaşmaya dair canlı istatistikler için UEFA’nın resmi sitesinden yararlanabilirsiniz.

AVUSTURYA TÜRKİYE MAÇI CANLI TAKİP

Türkiye Rövanşı Almak İstiyor

 Türkiye maç afişi

Türkiye A Milli Futbol Takımı, şu ana dek hepimizi gururlandıran bir performans gösteriyor. Grubunda oynadığı 3 maçta toplamda 6 puan toplayan ay yıldızlılar, Portekiz’in ardından ikinci oldu. Gelinen noktada diğer grubun 1’ncisi olan Avusturya ile eşleşen kırmızı beyazlı takımımız, son 8 takım arasına adını yazdırmak istiyor. Avusturya şu ana dek turnuvanın en iyi futbol oynayan takımları arasında yer alıyor. Bu nedenle Türkiye’nin işi hiç de kolay olmayacaktır. Son oynanan Çekya maçında rakibin 1 kişi eksik kalmasını iyi değerlendiren milli takımda goller Hakan ve Cenk’ten geldi. Montella’nın öğrencileri, turnuvanın en genç takımı olarak bu maçta fark yaratmak isteyecektir.

Avusturya Turun Favorisi

 avusturya euro 2024

Euro 2024’te şu ana dek Top 16 Turu’nda favori takımların hemen hemen tamamı zorlandı. Grup maçlarından sonra müsabakalardaki sertlik düzeyi daha da arttı. Türkiye’nin de bu maçta rakibine kolay kolay teslim olmaması ve akıllı bir strateji ile sahaya çıkması bekleniyor. Avusturya 2010 ve sonrasında yaptığı yatırımların karşılığını alıyor. Hazırlık maçında henüz bir ay kadar önce aynı takım, bizi 6 golle geçmişti. Elbette aynı koşullarda ve odaklanma düzeyinde bir maç olmayacaktır. Bu akşam sahaya çıkan oyuncularımız, o muhakkak açın hırsıyla oynayacaktır. Avusturya şu ana dek Fransa ve Hollanda gibi oldukça güçlü takımlarla mücadele etti. İki devi arkasında bırakan Avusturya, tıpkı Türkiye gibi önemli bir taraftar gücüne sahip. Rakibimizde bu akşamki maç öncesinde tek eksik Patrick Wimmer olacak.

Kazanan Hollanda-Romanya Galibiyle Oynayacak

 euro 2024 beyaz forma

Avusturya Türkiye maçı ile beraber Euro 2024 Top 16 Turu maçları sona erecek. Bu aşamadan sonra çeyrek final maçları bizleri bekliyor olacak. Türkiye’nin bu maçı kazanması durumunda çeyrek finaldeki rakibi Hollanda-Romanya maçının galibi olacak. Muhtemel bir çeyrek final maçı pazartesi akşamı oynanacak. Bu arada Avusturya maçından önce Samet ve Hakan’ın kart cezalısı olduğunu belirtelim. Her iki oyuncu da şu ana dek iyi bir turnuva geçirdiği için eksiklikleri önemli olacaktır. Spor Ekranı olarak Türkiye A Milli Futbol Takımımıza başarılar diliyoruz.