Wimbledon 2024 TRT Spor, TRT Spor Yıldız ve S Sport Plus’ta

23.06.2024 - 14:36

Wimbledon 2024 TRT Spor, TRT Spor Yıldız ve S Sport Plus’ta

Wimbledon 2024, TRT Spor, TRT Spor Yıldız ve S Sport Plus’ta başlıyor. 1-14 Temmuz arasındaki turnuvanın tüm heyecanını TRT Spor, TRT Spor Yıldız ve S Sport Plus’ta yaşayabilirsiniz.

Sezonun üçüncü Grand Slam tenis turnuvasının yayıncısı belli oldu. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Wimbledon S Sport Plus, TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen yayınlanacak. 1-14 Temmuz arasındaki turnuvayı, bu ekranlardan takip edebilirsiniz.

Kanalların yayın akışını açıklamasıyla “Wimbledon 2024 hangi kanalda? Wimbledon 2024 şifresiz mi? Wimbledon 2024 ne zaman başlıyor? Wimbledon 2024 TRT Spor’da mı? S Sport Plus Wimbledon 2024’ü canlı yayınlayacak mı?” gibi sorular yanıt buldu.

Favori Alcaraz

Wimbledon 2024’te favori birçok kişiye göre Carlos Alcaraz. Roland Garros’ta da mutlu sona ulaşan İspanyol raket, Wimbledon’da da kazanarak dikkatleri bir kez daha üzerine toplamak istiyor. Alcaraz’ı takip eden isim ise birçok kişiye göre Jannik Sinner olacak.

Wimbledon 2024’te otoritelerin favorileri arasında Novak Djokovic de yer alıyor. Roland Garros’tan sakatlığı sebebiyle çekilen Djokovic’in Wimbledon 2024’te yer alıp almayacağı henüz netlik kazanmadı.

Wimbledon 2024 TV Yayını      

Kadınlarda İstikrar Yakalanıyor

Son yıllarda kadınlarda büyük turnuvalarda bir istikrar yakalanıyor. Bu istikrarı yakalayan üç isim, Wimbledon 2024’te de favori konumunda. Birçok kişiye göre Aryna Sabalenka, turnuvanın birinci favorisi. Harika bir formu devam ettirmek isteyen Iga Swiatek de turnuvanın favorileri arasında yer alıyor.

Aryna Sabalenka ve Iga Swiatek’i Elene Rybakina ve ne kadar oyunu çim korta tam anlamıyla uyumlu olmasa da Coco Gauff takip ediyor. Roland Garros’ta iyi bir görüntü çizen Naomi Osaka da bu turnuvada üst bölümü hedefliyor.

Sürprize açık yapısıyla birçok sporseverin favori turnuvası Wimbledon’ı S Sport Plus, TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarından kesintisiz şekilde takip edebilirsiniz.