CANLI MAÇ İZLE Çekya-Türkiye 26 Haziran TRT 1 LİNK

26.06.2024 - 20:12

CANLI MAÇ İZLE Çekya-Türkiye 26 Haziran TRT 1 LİNK

Euro 2024’e iyi bir başlangıç yapmasına rağmen ikinci maçında ağır bir yenilgi alan Türkiye A Milli Futbol Takımı, bu akşam saat 22.00’de grubun üçüncü maçında Çekya ile karşılaşıyor. Maçtan önce yoğunlaşan aramalar şöyle: Türkiye maçı izle, Çekya maçı izle, Çekya Türkiye canlı izle, Çekya Türkiye canlı maç izle, Çekya Türkiye maç izle, Çekya Türkiye bedava maç izle, Çekya Türkiye maçı canlı izle, TRT 1 link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Euro 2024 maçı izle, TRT 1 izle. Spor Ekranı farkıyla maç öncesindeki gelişmeleri inceleyebilirsiniz.

ÇEKYA-TÜRKİYE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

çekya türkiye

Çekya-Türkiye Maçı Canlı Yayın Linki 

Çekya-Türkiye Maç İzleme Linki Milli takımımızın grubundaki son maçı TRT 1’den bu akşam şifresiz olarak ekranlara gelecek. Sorunsuz bir izleme keyfi için futbol severlerin güncel TRT frekansını uydularına eklemeleri gerekiyor.

Çekya-Türkiye Maçı TRT RADYO 1 Dinle                     

Euro 2024 grup etabı üçüncü maçında millilerimiz, grubun önemli takımlarından biri olan Çekya ile Almanya’da karşı karşıya geliyor. Türkiye’nin bu önemli sınavı TRT Radyo 1’den de dinlenebilecek. Bazı büyük şehirlerdeki TRT Radyo 1 frekansları ise şöyle:

  • İstanbul - 95.6
  • Ankara - 93.3
  • İzmir - 94.7
  • Bursa - 87.9

ÇEKYA-TÜRKİYE CANLI MAÇ DİNLE

Çekya-Türkiye Maçı Canlı Takip

Türkiye Portekiz maçına dair istatistikler için UEFA’nın resmi sitesinden yararlanabilirsiniz.

ÇEKYA TÜRKİYE MAÇI CANLI TAKİP

Türkiye’ye 1 Puan Yetecek

puan durumu a milli 

Türkiye’de Portekiz maçında işler pek yolunda ilerlemedi. Takım Gürcistan maçındaki gibi üstün bir futbol oynayamadı ve hak ettiği bir yenilgi aldı. Maçı Ronaldo ve arkadaşlarına 3-0 kaybeden Türkiye’de moraller bu maçtan sonra bir nebze bozuldu. Çok sayıda gol pozisyonu bulmamıza rağmen basit bir şekilde yenen goller ya da bireysel hatalar, maç içindeki motivasyonu oldukça olumsuz etkiledi. Her şeye rağmen Gürcistan karşısında aldığımız 3 puanın ne denli önemli olduğu bu maç öncesinde ortaya çıktı. Zira Çekya karşısında alacağımız 1 puan bile bizi 2’nci sıraya taşıyacak. Tabii diğer yandan Gürcistan’ın Portekiz’i yenmesi işleri bir nebze karıştırabilir.

Montella’nın Kararları Tartışılıyor

 montella

Türkiye’nin Çekya maçından önce Cenk, Arda Güler ve İrfan’ın artık sağlıklı bir şekilde oynayacak düzeye geldiği belirtildi. Basın toplantısını İrfan ile beraber yapması da bu maçta İrfan’ın şans bulabileceğinin bir göstergesi olarak yorumlandı. Bu arada teknik direktörümüz Montella’nın Portekiz maçındaki oyuncu tercihleri epey tartışma yarattı. İlk maçta çok iyi oynamalarına ve gol bulmalarına rağmen Arda Güler ve Mert Müldür yedeğe çekildi. Öte yandan bu maçın sonrasındaki bir idmanda Arda Güler ve Montella arasındaki bir görüntü tartışmayı daha da büyüttü. TFF, bu görüntü için bir açıklama yayınlamak zorunda kaldı.

Çekya Kazanmak Zorunda

 çekya milli

Grubun son maçında karşılaşacağımız Çekya, bu tip turnuvalarda önemli sonuçlar alabilen bir ekip. Çekya ile daha önce gerek turnuvalarda gerekse de elemelerde birçok defa karşılaştık. Euro 2008’de Çekya’ya karşı efsane geri dönüşümüz hala zihinlerde. Bu defa ipler bizim elimizde ve tek bir puan bizi Son 16 takım arasına sokuyor. Çekler ilk maçta Portekiz karşısında çok etkili oldular ancak son dakikalarda gelen gole engel olamadılar. Gürcistan maçında ise ilk yarıda gelen penaltıyla geriye düştüler fakat sonrasında oyunlarını toparladılar ve en azından 1 puan almayı başardılar.